Yükleniyor Etkinlikler

DAYANIŞMA GECESİ

Haziran 6, 2018

Sevgili meslektaşlarımız, dostlarımız,

Uzun süredir ortak alanımız haline gelen Beyoğlundaki mekanımızın kira vb. ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bir dayanışma gecesi düzenliyoruz. 6 Haziran Çarşamba akşamı tüm dost ve meslektaşlarımız ile bir araya gelmekten memnun oluruz.

Arkeologlar Derneği İstanbu Şubesi Dayanışma Gecesi

BOVA Sahne, 6 Haziran 2018 Çarşamba, 20.30

Giriş: 20 TL

Program:

ESRA KAYIKÇI:

Esra Kayıkçı(Vokal/Bas), Bilge Günaydın (Piyano), Hakan Kamalı (Gitar), Mertcan Bilgin (Davul)

www.esrakayikci.com

YOLDA:

Zeynep Kuyumucu (Vokal/ Trompet), Siney Yılmaz (Soprano/alto/tenor saksafon), Duru Tuna (Alto saksafon), Barış Ertürk (Tenor/ bariton saksafon), Okan Kaya (Ukulele/ elektirik gitar), Volkan Polat (elektrik ve akustik gitar), Ömer Nafiz (Bas gitar), Mertcan Bilgin(Bateri)

www.yoldamuzik.com

DJ STRONGILO aka Nazım Hikmet Richard Dikbaş

İletişim: 0533 620 1975

Adres: BOVA Sahne, Şehit Muhtar Mahallesi, Mis Sokak, No: 17, Beyoğlu

www.arkeologlardernegist.org

Banka Hesap Bilgileri:

Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi

Garanti Bankası, İstanbul – Laleli Şubesi

Şube Kodu: 601 Hesap no: 6299173

IBAN: TR19 0006 2000 6010 0006 2991 73

Program Detayları

Esra Kayıkçı; İstanbul’da doğdu.1999 yılında müzik teorisi ve gitar eğitimine başladı. Trakya Üniversitesi Arkeoloji Bölümü\’nde lisans, “Antik Dönemde Kadın ve Müzik” konulu teziyle yüksek lisans programlarını tamamladı. 2003-2006 yılları arasında İzmir’in Bergama ilçesinde bulunan Allianoi kurtarma kazısında görev aldı. 2008 yılında Allianoi’nin sular altında kalmaması için sözleri Nilay Yılmaz’a, müziği kendisine ait olan Su Perisi Şarkısı\’nı besteledi. Elif Çağlar ile caz vokal çalıştı. Sheila Jordan ve Mark Murphy gibi isimlerin atölyelerine katıldı. 2011 yılında “Jamzz” adlı yarışmada yarı finale kaldı.  2013 yılında Anadolu Üniversitesi 11. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali’nde sahne aldı. 2016’da aranjörlüğünü ve müzik direktörlüğünü Ercüment Orkut\’un üstlendiği, şarkı sözlerini Mehmet Karadağ ile birlikte yazdığı kendi bestelerinden oluşan ilk albümü ‘’Bozgun Hatıra’’ yayınladı. 2016\’da Angelique Kidjo\’nun jüri başkanı olduğu 50. Montreux Jazz Vokal Yarışması\’nda yarı finalist olarak sahne aldı. 2017\’de Mike Stern, Randy Brecker ve Lenny White\’ın jüri üyeliği yaptığı Made in NY Jazz Competition Solo Vocal kategorisinde birinci oldu. 6 Haziran akşamı arkeolog – müzisyen Esra Kayıkçı\’ya Bilge Günaydın, Hakan Kamalı ve Mertcan Bilgin eşlik edecek.

Esra Kayıkçı (Vokal/ Bas)

Bilge Günaydın (Piyano)

Hakan Kamalı (Gitar)

Mertcan Bilgin (Davul)

Yolda 2007- 2008 yıllarında Büyükada\’da bir grup müzisyenin yolunun kesişmesi ve kendi yollarında biriktirdikleri müzikleri paylaşmaları ile yoluna başlamıştır. Genel yapısı itibarıyle bağımsız ve kollektif bir oluşumdur. Bu oluşum zaman içerisinde bünyesinde yer alan müzisyenlerin dışında şarkılarına resim çizenlerin, video/klip hazırlayanların, stüdyolarını açanların ve dinleyenlerinin sayesinde adeta  bir  aile haline gelmiştir. Ve gücünü, müzikal ifadesini tam olarak buradan almaktadır.  2017 senesinde  “YABAN POP” olarak tanımladıkları son albümü \’MAİ\’ olmak üzere  toplam beş albüm yayınlamıştır. Bu albümlerin bazıları ev kayıtları bazılarıysa da stüdyo kayıtlarıdır.

Zeynep Kuyumcu (vokal/trompet)
Siney Yılmaz (soprano/alto/tenor saksafon)
Duru Tuna (alto saksafon)
Barış Ertürk (tenor/bariton saksafon)
Okan Kaya (ukulele/ elektrik gitar)
Volkan Polat (elektrik ve akustik gitar)
Ömer Nafiz (bas gitar)
Mertcan Bilgin (bateri)

DJ STRONGILO mahlasıyla Nazım Hikmet Richard Dikbaş soul, funk ve rock’n’roll dünyasından seçtikleriyle sizlerle olacak.

Davetiyelerinizi etkinlik günü kapıdan ya da aşağıdaki adreslerden alabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Tarihöncesi Arkeolojisi Anabilim Dalı, Yasin Gökhan Çakan, B Blok Kat 1, 06 nolu oda

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü, Arda Bülbül, 4.kat, 453 nolu oda

Taşkışla, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Tarihi, Prof.Dr.Zeynep Kuban, 107 nolu oda

ArkeoPera Kitabevi, Yeni Çarşı Cad., No.66/A, Galatasaray – Beyoğlu.

DAYANIŞMA GECESİ

Detaylar