Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

DAYANIŞMA GECESİ – II

Mart 14, 2019

Arkeologlar Derneği İstanbu Şubesi ile Dayanışma Gecesi 14 Mart Perşembe gecesi Anahit Sahne’de!

Giriş 30 TL
Kapı Açılış 20:00
Anahit Sahne:Tomtom Mah. Akansu Sok. Mısır Apt. NO:1-2-4-5
BEYOĞLU/İSTANBUL

Program:
Yürüyen Merdiven
Mustafa Kemal Emirel (Davul), Yigit Ozatalay (Piyano)
Yürüyen Merdiven mekanik bir yürüyen merdiven değil, iki bacaklı bir organizma; ayakta durabilmesi ve dans edebilmesi ikili bir dengeye ve onun müzikal birlikteliğine bağlı. Davulun melodik kişiliğiyle piyanoya, piyanonun ise perküsif kişiliğiyle davula yaklaşmasıyla oluşan bir denge.. .
Tatavla Keyfi & Fulya Ozlem
Grup adını İstanbul’un tarihi semti Kurtuluş’un eski Rum adı olan Tatavla’dan almıştır. Osmanlı zamanında Tatavla semti aynı zamanda İstanbul Rembetikosu\’nun tarihsel merkeziydi. Grup Tatavla Keyfi, eski İstanbul Rembetikosu\’nun İstanbul\’da yeniden hayat bulmasını hedeflediği gibi aynı zamanda İzmir, İstanbul, Pire rembetikolarını da repertuarına alarak geniş bir müzik ziyafeti sunuyor dinleyicilerine. Aşkın, hapisliğin, gurbetin, sosyal adaletsizliğin şarkıları Tatavla Keyfi\’nin kosmopolit yapısıyla yeniden can buluyor.
DJ STRONGILO mahlasıyla Nazım Hikmet Richard Dikbaş soul, funk ve rock\’n\’roll dünyasından seçtikleriyle sizlerle olacak.

Banka Hesap Bilgileri:

Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi

Garanti Bankası, İstanbul – Laleli Şubesi

Şube Kodu: 601 Hesap no: 6299173

IBAN: TR19 0006 2000 6010 0006 2991 73

Davetiyelerinizi etkinlik günü kapıdan ya da aşağıdaki adreslerden alabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Tarihöncesi Arkeolojisi Anabilim Dalı, Yasin Gökhan Çakan, B Blok Kat 1, 06 nolu oda

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji Bölümü, Arda Bülbül, 4.kat, 453 nolu oda

Taşkışla, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Tarihi, Prof.Dr.Zeynep Kuban, 107 nolu oda

ArkeoPera Kitabevi, Yeni Çarşı Cad., No.66/A, Galatasaray – Beyoğlu.

DAYANIŞMA GECESİ – II

Detaylar